Ks. Jan Białobok, Instytucja rodziców chrzestnych w ustawodawstwie Kościoła rzymsko-katolickiego (studium historyczno-prawne), Tarnów 2001, Biblos, ss. 299 - Marczewski, Marek (Vox Patrum, 2002)
review