Bartoloměj Urbanec, Ideál kresťanskej dokonalosti u svátého Augustina v knihe: O řeči Pana na vrchu, Košice – Humenné 2000, Kňazský seminář sv. Karola Boromejského, ss. 70 - Pietras, Leander Tadeusz (Vox Patrum, 2002)
review