Dokumenty Soborów Powszechnych, Tekst grecki, łaciński, arabski, ormiański, polski, t. 3: (1414-1445) Konstancja; Bazylea – Ferrara – Florencja - Rzym, układ i opracowanie ks. Arkadiusz Baron - ks. Henryk Pietras SJ, ŹMT 30, Kraków 2003, WAM, ss. 680 - Figiel, Józef (Vox Patrum, 2003)
review