Tematy prac dyplomowych, magisterskich i licencjackich z dziedziny antyku chrześcijańskiego opracowywanych w roku akademickim 1981/1982 na seminariach naukowych w Polsce - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 1982)
information