Św. Augustyn, Antologia pism o małżeństwie i rodzinie. Cześć I: Wartości małżeństwa /De bono coniugali/. Tłum. i oprac, ks. W. Eborowicz, Pro familia 1, Pelplin 1980, Wyższe Seminarium Duchowne, s. 97. - Eckmann, Augustyn (Vox Patrum, 1982)
review