"Rodzinna" forma klasztorów podwójnych w Hiszpanii - Klauza, Karol (Vox Patrum, 1984)
Duplicia monasteria pure historicum valorem in christianorum traditione monastica habere censetur. Ut autem eorum variae formae bone cognoscantur, recte notio “cohabitationis” intelligenda est.