Arcybiskup Józef Bilczewski jako archeolog chrześcijański (W 60 rocznicę śmierci) - Urban, Wincenty (Vox Patrum, 1984)
Josephus Bilczewski dioecesis Cracoviensis sacerdos, anno 1884 ordinatus, maxima cum diligentia studiis theologicis praesertim archeologiae christianae additus erat.