Małżeństwo i rodzina w nauce i praktyce duszpasterskiej św. Augustyna - Eborowicz, Wacław (Vox Patrum, 1985)
Augustinus, ut constat, de matrimonio, quod origo familiae est, opusculum, quod „De bono coniugali” inscripsit, composuit.