Rodzina kościołem domowym według św. Jana Chryzostoma - Bober, Andrzej (Vox Patrum, 1985)
Exilis et parva haec dissertatiuncula proposuit sibi delineare secundum doctrinam S. Joannis Chrysostomi ideam familiae christianae prouti ecclesiae domesticae ad mentem S. Pauli.