Nauczanie języka łacińskiego w nowym programie szkoły średniej - Golis, Władysław (Vox Patrum, 1986)
Hoc in brevissimo nuntio scripto, qui annuali sessione linguas classicas in Seminariis Superioribus docentium a. 1985 in Lublin fusius referebatur.