Problem definicji wiary w "Dywanach" Klemensa Aleksandryjskiego - Ostrowski, Henryk (Vox Patrum, 1986)
In articulo "De problemate definitionis fldei in Stromateis Clementis de Alexandria" haec continentur, quae methodo structurali in toto complexu verbi pistis investigata sunt.