Opracowania patrystyczne z XIX wieku na Wydziale Teologicznym we Wrocławiu - Urban, Wincenty (Vox Patrum, 1986)
Hoc in articulo descriptae sunt quinque dissertationes studentium theologiae de rebus patristicis, praesertim S. Cypriani, in Universitate Vratislaviensi uti "opera praemii" saeculo XIX compositae.