Bibliotheca hagiographica latina antiquae et mediae aetatis, Novum supplementum. Subsidia hagiographica 70, ed. Henricus Pros, Bruxelles 1986, Société des Bollandistes, s. XXI + 959. - Pietras, Henryk (Vox Patrum, 1987)
review