"Gdzie ty, tam i on" - Stępniewska, Alicja (Vox Patrum, 1988)
Hac in dissertatiuncula post brevem de paleochristiana onirologia introductionem de S. Monicae somnio conversionem S. Augustini spectante tractatur.