Św. Augustyn a starożytny dramat teatralny - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 1988)
Dissertatiuncula tribus partibus constat. E parte prima, quae hoc in fasciculo invenitur, patet, quae S. Augustinus in operibus suis de antiquo dramati theatrali, id est de tragoedia, comoedia, pantomimo ac mimo scripserit.