Eucharystia pierwszych chrześcijan, Ojcowie Kościoła o Eucharystii. Wybór i opracowanie ks. M. Starowieyski. Wstęp ks. M. Starowieyski - ks. J. Miązek - ks. A. Luft, Kraków 1987, Instytut Wydawniczy Znak, Ojcowie Żywi VII, s. 478. - Pietras, Henryk (Vox Patrum, 1988)
review