Piotr Jaworski, Księga Jonasza. Wstęp, przekład, miejsca paralelne, komentarz i ekskursy (Biblia Lubelska; Lublin: Wydawnictwo KUL 2022) - Pikor, Wojciech (Verbum Vitae, 2022)
Review of the book: Piotr Jaworski, Księga Jonasza . Wstęp, przekład, miejsca paralelne, komentarz i ekskursy (Biblia Lubelska; Lublin: Wydawnictwo KUL 2022). Ss. 77. ISBN: 978-83-8288-041-0