Andrzej Draguła, Syn marnotrawny. Biografia ocalenia (Biblioteka „Więzi” 388; Warszawa: Towarzystwo „Więź” 2022) - Mielcarek, Krzysztof (Verbum Vitae, 2023)
Book Review: Andrzej Draguła, Syn marnotrawny. Biografia ocalenia (Biblioteka „Więzi” 388; Warszawa: Towarzystwo „Więź” 2022). Ss. 273. 39,20 PLN . ISBN: 978-83-66769-47-2.