Paul Copan – Ronald K. Tacelli (red.), Zmartwychwstanie Jezusa: fakt czy fikcja? Debata Williama Lane’a Craiga i Gerda Lüdemanna (Warszawa: Fundacja Prodoteo 2023) - Walczak, Marcin (Verbum Vitae, 2023)
Book review: Paul Copan – Ronald K. Tacelli (ed.), Zmartwychwstanie Jezusa: fakt czy fikcja? Debata Williama Lane’a Craiga i Gerda Lüdemanna (Warszawa: Fundacja Prodoteo 2023). Pp. 240. 49,90 PLN. ISBN: 978-83-67634-08-3.