Marek Parchem, Interpretacja Biblii w Qumran i inne studia (Biblica et Judaica 8; Pelplin: Bernardinum 2020) - Napiwodzki, Dawid (Verbum Vitae, 2023)
Book review: Marek Parchem, Interpretacja Biblii w Qumran i inne studia (Biblica et Judaica 8; Pelplin: Bernardinum 2020). Pp. 478. ISBN 978–83–8127–429–6.