Ks. Roman Bartnicki – Kinga Kłósek, Metody interpretacji Nowego Testamentu. Wprowadzenie (Kraków: Petrus 2014) - Lemański, Janusz (Verbum Vitae, 2014)
Recenzja książki: Ks. Roman Bartnicki – Kinga Kłósek, Metody interpretacji Nowego Testamentu. Wprowadzenie (Kraków: Petrus 2014).