Błogosławieństwo wiary. Od posłuszeństwa Abrahama do wiary Piotra i Kościoła - Kubiś, Adam (Verbum Vitae, 2015)
Review: Ks. Henryk Witczyk, Błogosławieństwo wiary. Od posłuszeństwa Abrahama do wiary Piotra i Kościoła (Kielce: Jedność 2015)