Magdalena Jóźwiak, „Komentarz do historii Hioba” Filipa Prezbitera (Bibliotheca Biblica: Wrocław: Wydawnictwo „Tum” 2015) - Bardski, Krzysztof (Verbum Vitae, 2017)
Recenzja książki: Magdalena Jóźwiak, „Komentarz do historii Hioba” Filipa Prezbitera (Bibliotheca Biblica: Wrocław: Wydawnictwo „Tum” 2015). Ss. 264. PLN 49. ISBN 978-83-7454-325-5.