Nicholas Thomas Wright, Dobra Nowina. Wiadomość, która zmieniła świat (Kraków: Wydawnictwo WAM 2016) - Klukowski, Michał (Verbum Vitae, 2017)
Recenzja książki: Nicholas Thomas Wright, Dobra Nowina. Wiadomość, która zmieniła świat (Kraków: Wydawnictwo WAM 2016). Ss. 205. PLN 34,90. ISBN 978-83-277-1076-5