Jean Louis Ska, Glina, taniec i ogród. Eseje z antropologii biblijnej (Kraków: Studio Słowa 2016) - Rzepka, Barbara (Verbum Vitae, 2017)
Book review: Jean Louis Ska, Glina, taniec i ogród. Eseje z antropologii biblijnej (Kraków: Studio Słowa 2016). Ss. 128. PLN 22,90. ISBN 978-83-941063-1-7