Radykalizm logiów Jezusa - Stasiak, Sławomir Jan (Verbum Vitae, 2003)
Recenzja: M. Rosik,Ku radykalizmowi Ewangelii. Studium nad wspólnymi logiami Jezusa w Ewangeliach według św. Mateusza i św. Marka, Wrocław 2000, ss. 188, [bibliografia 183-188].