Krzysztof Siwek, Powstał prorok jak ogień. Droga Eliasza (Biblijni Bohaterowie Wiary 1; Warszawa: Wydawnictwo Naukowe Collegium Bobolanum 2020) - Karnawalski, Michał (Verbum Vitae, 2021)
Book review: Krzysztof Siwek, Powstał prorok jak ogień. Droga Eliasza (Biblijni bohaterowie wiary 1; Warszawa: Wydawnictwo Naukowe Collegium Bobolanum 2020). Pp. 384. PLN 45. ISBN 978-83-952410-8-6