Zdzisław Żywica, Ewangelia według Świętego Mateusza. Wstęp, przekład z oryginału, komentarz (Biblia Impulsy. Nowy Testament 1/1-2; Katowice: Księgarnia św. Jacka 2019) - Ledwoń, Dawid Łukasz (Verbum Vitae, 2022)
Review of the books: Zdzisław Żywica, Ewangelia według Świętego Mateusza . Rozdziały 1–13. Wstęp, przekład z oryginału, komentarz (Biblia Impulsy. Nowy Testament 1/1; Katowice: Księgarnia św. Jacka 2019). Ss. 272. PLN 29,90. ISBN 978- 83-8099-074-6 Zdzisław Żywica, Ewangelia według Świętego Mateusza . Rozdziały 14–28. Wstęp, przekład z oryginału, komentarz (Biblia Impulsy. Nowy Testament 1/2; Katowice: Księgarnia św. Jacka 2020). Ss. 288. PLN 29,90. ISBN 978-83-8099-119-4