Wit Chlondowski, Objawienia prywatne. Praktyczny przewodnik (Pszenica i Kąkol; Warszawa – Poznań: Dominikańskie Centrum Informacji o Nowych Ruchach Religijnych i Sektach – Wydawnictwo W Drodze 2022) - Zatwardnicki, Sławomir (Verbum Vitae, 2023)
Book review: Wit Chlondowski, Objawienia prywatne. Praktyczny przewodnik (Pszenica i Kąkol; Warszawa – Poznań: Dominikańskie Centrum Informacji o Nowych Ruchach Religijnych i Sektach – Wydawnictwo W Drodze 2022). Pp. 149. 24,90 PLN. ISBN: 978-83-7906-599-8.