Andrzej Napiórkowski, O większy skandal chrześcijaństwa. Postulaty dekonstruktywizmu Kościoła i świata (Pelplin: Bernardinum, 2024) - Leśniewski, Krzysztof (Verbum Vitae, 2025)
Book review: Andrzej Napiórkowski, O większy skandal chrześcijaństwa. Postulaty dekonstruktywizmu Kościoła i świata (Pelplin: Bernardinum, 2024). Pp. 158. 49,90 PLN. ISBN: 978-83-8333-282-6.