Emaus. Tajemnice dnia ósmego - Kubiś, Adam (Verbum Vitae, 2015)
Review: Ks. Andrzej Draguła, Emaus. Tajemnice dnia ósmego (Biblioteka „WIĘZI” 310; Warszawa: Towarzystwo „Więź” 2015). Ss. 211. 35 zł. ISBN 978-83-62-610-785