Kim On jest? Pytania o Jezusa z Nazaretu - Mielcarek, Krzysztof (Verbum Vitae, 2015)
Review: Ks. Antoni Paciorek, Kim On jest? Pytania o Jezusa z Nazaretu (Częstochowa: Edycja św. Pawła 2013). Ss. 344. 19,95 zł. ISBN: 978-83-7797-203-8