Szabat Jezusa w świetle Ewangelii św. Łukasza - Mielcarek, Krzysztof (Verbum Vitae, 2015)
Review: Ks. Piotr Przyborek, Szabat Jezusa w świetle Ewangelii św. Łukasza (Pelplin: Bernardinum 2014). Ss. 128. 19,90 zł. ISBN 978-83-7823-290-2