Krzysztof Bardski, Alegoryczno-symboliczna interpretacja Biblii (Kraków: Petrus 2016) - Napora, Krzysztof (Verbum Vitae, 2016)
Recenzja książki: Krzysztof Bardski, Alegoryczno-symboliczna interpretacja Biblii (Kraków: Petrus 2016). Ss. 237. PLN 29. ISBN 978-83-7720-377-4