Antoni Tronina, Drzewo życia w rajskim ogrodzie. Biblijne korzenie mistyki krzyża (Częstochowa: Edycja Świętego Pawła 2017) - Pudełko, Jolanta Judyta (Verbum Vitae, 2017)
Book review: Antoni Tronina, Drzewo życia w rajskim ogrodzie. Biblijne korzenie mistyki krzyża (Częstochowa: Edycja św. Pawła 2017). Ss.155. PLN 19,95. ISBN 978-83-7797-804-7