Henryk Witczyk (red.), Nowy słownik teologii biblijnej (Lublin: Towarzystwo Naukowe KUL – Kielce: Wydawnictwo "Jedność" 2017) - Chrostowski, Waldemar (Verbum Vitae, 2017)
Book review: Ks. Henryk Witczyk (red.), Nowy słownik teologii biblijnej (Lublin: Towarzystwo Naukowe KUL – Kielce: Wydawnictwo JEDNOŚĆ 2017). Ss. 1023. PLN 75,65. ISBN 978-83-7971-603-6