Rec.: Stanisław Fel, Jarosław Kozak, Marek Wódka, Polacy w Wielkiej Brytanii wobec brexitu. Studium socjologiczne, Wydawnictwo KUL, Lublin 2022, ss. 162, tab. 29 - Mariański, Janusz (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2022)
.