Rec.: Janusz Mariański, Maturzyści puławscy w latach 1994–2016. Szkic do portretu młodych Polaków, Warszawskie Wydawnictwo Socjologiczne, Warszawa 2019, ss. 447 - Prüfer Paweł (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.