Zbigniew Kubacki SI, Wprowadzenie do teologii religii, Seria Bobolanum nr 11, Wydawnictwo RHETOS, Warszawa 2018, ss. 307 - Sakowicz, Eugeniusz (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.