TOMASZ ZARĘBSKI, NEOPRAGMATYZM ROBERTA B. BRANDOMA, TOWARZYSTWO AUTORÓW I WYDAWCÓW PRAC NAUKOWYCH UNIVERSITAS, KRAKÓW 2013, 378 s. - Kublikowski, Robert (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.