PRAWO CYWILNE I HANDLOWE W DZIAŁANIACH ADMINISTRACJI, RED. NAUKOWA DR HAB. GRZEGORZ KOZIEŁ, WYDAWCA: WYŻSZA SZKOŁA PRZEDSIĘBIORCZOŚCI I ADMINISTRACJI W LUBLINIE, LUBLIN 2017, 361 s. - Klimkiewicz, Artur (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.