WOJCIECH KAJTOCH, SZKICE JĘZYKOZNAWCZO-PRASOZNAWCZE: WYDAWNICTWO UNIWERSYTETU JAGIELLOŃSKIEGO KRAKÓW, 2016, 286 s. - Klauza, Karol (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.