PAWEŁ GONDEK, PROJEKT AUTONOMICZNEJ FILOZOFII REALISTYCZNEJ. MIECZYSŁAWA A. KRĄPCA I STANISŁAWA KAMIŃSKIEGO TEORIA BYTU, LUBLIN: PTTA, WYDAWN. KUL, 2015, 316 s. - Sulenta, Paulina (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.