SPÓR O NATURĘ LUDZKĄ. SPRAWOZDANIE Z XVI MIĘDZYNARODOWEGO SYMPOZJUM METAFIZYCZNEGO Z CYKLU „ZADANIA WSPÓŁCZESNEJ METAFIZYKI”, KUL, LUBLIN 12 XII 2013 ROKU - Gnyś, Justyna (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.