SPRAWOZDANIE Z 49. MIĘDZYNARODOWEGO KONGRESU STUDIÓW MEDIEWISTYCZNYCH I Z KONFERENCJI STUDIÓW CYSTERSKICH, KALAMAZOO, 8–11 MAJA 2014 - Groń, Ryszard (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.