TOMASZ PAWLIKOWSKI, PRAWDA NASTĘPSTWEM ISTNIENIA. PROBLEM PRAWDY W INTERPRETACJI ŚW. TOMASZA Z AKWINU, LUBLIN: WYD. KUL 2013, 514 s. - Wiśniewski, Hubert (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.