SPRAWOZDANIE Z KONFERENCJI MIĘDZYNARODOWEJ PT. „PATRIA – LOJALNOŚĆ – PRZYNALEŻNOŚĆ. ŹRÓDŁA TOŻSAMOŚCI W ZGLOBALIZOWANYM ŚWIECIE” - Hułas, Maciej (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.