RECENZJA REFERATÓW WYGŁOSZONYCH PODCZAS II LUBELSKICH SPOTKAŃ ANTROPOLOGICZNYCH 17 KWIETNIA 2013 ROKU NA KATOLICKIM UNIWERSYTECIE LUBELSKIM JANA PAWŁA II - Romanowicz, Wiesław (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.