Quod iustum est et aequum. Scritti in onore del Cardinale Zenone Grocholewski per il cinquantesimo di sacerdozio, red. nauk. M. Jędraszewski i J. Słowiński, wyd. Archidiecezja Poznańska, Poznań 2013, s. 613 - Dębiński, Antoni (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.