PRZEMÓWIENIE PROF. DR HAB. KAROLA KLAUZY WYGŁOSZONE PODCZAS OTWARCIA SESJI NAUKOWEJ POŚWIĘCONEJ TWÓRCZOŚCI LESZKA MĄDZIKA 26 WRZEŚNIA 2015 R. - Klauza, Karol (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.